ÄGD!!!!!

Tyckte att d skulle bli hur kul som helst å gå på hckey me pappa ida å heja lite på mora..=)
dom gångerna ja har varit dit å varit chafför när ja bodd ei mora så har dom förlorat en gång me 2 mål å en gång oavgjort.. dystra miner i bilen på väg hem te mora igen!
så ja höll tummarna hårt att d skulle bli seger denna gång liksom tredje gången gillt..=)
träffade på en bekant från idre/mora som hade kompisar me sej å skulle heja.. liksom mora har ju vunnit rätt många matcher nu på slutet sså d satt väl litye i bakhuvudet me!=)
men d ä nått me mora brynäs man vet aldrig hur d kna gå ä så olika..
matchen börjar moras klack låter mycke å varmt som vanligt har en härlig känsla i magen..
blir 1-0 te bif
sen 1-1 hoppet ä kvar liksom början på första perioden mycke kan hända, å liksom ä bra fart å allt mora gör 1-2 jiiipie..=) ja men tar d en minut så ä d 2-2 perioden slut..
nästan period hänger inte mora me längre, ville brynäs lite mer eller what?!
blir 3-2 när perioden ä slut!
å sne börjar helvetes perioden ja håller tummarna hårt att d kan hända mycke på 20 min skulle va så skönt om dom hade vunnit..=)
efter bara några sekunder 4-2 tappar hoppet lite mer 5.2 tappar nästan allt hopp , allt hopp verkligen försvinner när d blir 6-2 å d blir bara avblåsningar dmo slåss får utvisningar liksom händer inget mer en från mora fick gå av matchen!!! då sa ja åt pappa att vi skulle åka hem fats d ä 10 min kvar varför stanna liksom.. nä fy får bara sitta å va less i en lång bil kö..hmm!!
ja hoppas verklige mora klarar luleå matchen!

klacken dog när målen börja strömma in! men i början va dom toppen! tycker synd om grabbarna som ska åka hem å va på glatt humör när ja mötte dom..
bättre lycka nästa gång mora om ni å brynäs ä kvar!!

elin hockeynörden.. eller inte.. men d här har avrit min dag!!!