denna dag

har fortsatt me massa pluppar..=)

när vi va på väg te städmani efter att ha varit i älvkarleby så lyssnar vi på gävlekanalen på radion ä d ända vi typ får in så..varje dag så har dom att man får ringa in å säga va man söker tex en speciell klocka skoter delar mm..
nu va d en gubbe som ringde in å sökte en skoter.. så börjar radio pratarn å fårga om dom hade mycke snö(hm,m annars skulel d väl inte gå åka skoter)
har ni bra vägar
åker du mycke
jaha s¨du åker bara runt dej åker du inge långt?
okej ja har du en sido vagn på skotern?(men hallå har nån någonsin sett en sido vagn på skoter? ja å carina bara kollade på varann å skratta.. vilket pucko hallå va har hon i hjärnan)
å såklart så hade inte gubben d utan han sa nä men en kälke ibak nångång..

har hänt massa kul på jobbet ida..=) hehe höll på å sätta en bit av en apelsinklyfta i halsen har hållt på å skojat å prata hela dagen..=) hur toppen som helst..=)

ja har kommit på en sak ida.. att d ä inte många killkopisar som kan höra av sej längre pga sin flickvän  även om flickvännen ä min kompis me, men d kan dennis(okej jua känne rinte hans flickvän) men han kan då höra av sej å säga te henne rätt ut att han pratar me mej..=) d tycker ja ä toppen helt rätt dennis..=)

tyvär marie va inte dje ja tänkte på, men skulle va kul å tr'äffa dej  nu snart..;)

ska ut te valbo en sväng nu å fixa lite grejer å handla lite!!

Kommentarer
Postat av: buuluu

fiskade du inte något när du var i älvkarleby? eller var det någon annan som fiskada när du var där? det kanske var en moped scooter dom menade? å du borde bli lite bättre på att hålla fingrarna istyr :) hej hej

2008-01-12 @ 12:48:43
URL: http://buuluu.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0